Social Icons

dinsdag 11 december 2012

Van de hak op de trap


Waarom draagt u hakken? Wij vinden het verdrietig om u uit de roze droom te helpen, maar de meesten van u doet ons hieraan denken. Misschien bent u een dienstbaar type en vindt u dat u wel moet omdat meneren zeggen dat ze hakken sexy vinden, maar dat is puur zodat u zich niet uit de voeten kunt maken als ze dreigen uw kant op te komen. Werkt zeer erotiserend op de gemiddelde gnoom, als Bambi op ijs op de jager. Zou echt kunnen hoor, dat die meneer een jager of gewoon Ted Bundy is, maar ja, u kunt niet op tijd wegkomen en straks hangt u ergens aan een schouw. Er is maar één goede reden voor het dragen van dergelijk schoeisel en dat is om ons een plezier te doen. Gewoon, zodat wij een vrolijke dag hebben omdat we u zagen stuntelen over de wreed verzakte stoepjes van Amsterdam, of nog leuker: over de Dam en de Kalverstraat. Als u ons écht een plezier wil doen, zorg dan dat uw pumpjes u naar het Centraal Station brengen. Bambi op een roltrap, hoezee! Nemen wij de chips mee.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text