Social Icons

zaterdag 3 november 2012

O nee, Fifty Shades of Grey

Allememachies. Bij Net 5 weten ze wel hoe je een informatief doch vermakelijk programma maakt en dus werd er een blik B- en CN'ers opengetrokken om te praten over 'literaire' SM-klapper Fifty Shades of Grey. En verder over alle seksscenes ooit in de film- en televisiegeschiedenis, want je kan niet verwachten dat de CN'ers het boek ook nog hebben gelezen. Ze hebben wel iets beters te doen. Bijna dagelijks moeten ze naar de opening van een brief. Dan is er weinig tijd over om de meest succesvolle uitgave ooit in het genre SM-literatuur door te nemen. Logisch.
Anyhoo, onder anderen Lange Frans en zijn wapenzwaaiende eega Danielle, Kelly van der Veer, Dries - ja hoor, daar istie weer - Roelvink en zijn dochter Dave, ex-TMF-VJ Veronica van Hoogdalem en Marijke Helwegen verblijden de menschen thuis met alle ins en outs van hun seksleven. "Wil ik helemaal niet weten", horen wij u denken. Doe eens niet zo liegen. Mocht u dit pareltje der Nederlandsche televisie hebben gemist, vrees niet, wij nemen I Love Vijftig Tinten Grijs inhoudelijk met u door. Dan heeft u ook weer wat te doen bij de koffieautomaat. U wilt er toch bijhoren? Nou dan. 

We hebben geleerd dat Lange en Daan ooit een voorbindpielemuis hebben aangeschaft waarmee Daan niet het kijkgaatje van Lange maar van een vriendin heeft uitgewoond. "Ze kwam binnen drie minuten klaar. Ik was best trots. Het was een experimentent." Dat is bij Lange thuis een woord. Ex-Brutale Meid Jennifer de Jong is nog altijd jong en wild en ook brutaal. Zíj heeft een vibrerende badeend, tot grote vreugd van haar dochtertje. Dries' dochter Dave is dan wel jong maar weet heus wel waar de 'eurogene' zones van een vrouw zich bevinden. Heeft hij van zijn vader. O, en VJ Veronica kocht ooit een vibrator die niet nat mocht worden. Gelukkig had ze het bonnetje bewaard. 

Zo, bent u ook weer helemaal op de hoogte. Wij zijn benieuwd met wiens vaginale balletjes we volgende week om de oren worden geslagen.

1 reacties:

  1. Heb genoten van je tekst,vooral de vaginale balletjes Jeroen Pauw vroeg zich wel af of ze herrie maakten. Ook heb je nog de anaal plug?
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text