Social Icons

woensdag 28 november 2012

Uit den Ouden Doosch met Jim Bakkum

Jim Bakkum vonden wij ooit een schattig klein hatseflatsje, maar toen wisten we natuurlijk niet dat hij zou uitgroeien tot een bléhmeneer met het charisma van een kamerplant. En nu zien we hem ineens overal. Net nu het niet meer hoeft ging hij van geflopte zangeres naar onopmerkelijke musicalster naar ultra-saaie presentator van Boulevard en Shownieuws. Hoezo is dat nodig? Hoezo heeft iedereen kennelijk besloten dat hij iets kan nu het duidelijk is dat het tegendeel waar is? Straks duikt hij ook nog op aan de geschreven kant der media omdat hij voor de Cosmo een gesprek met Halina Reijn heeft "uitgetikt" en dat vaker wil doen. Bij Nu.nl hebben ze hem zelfs gevraagd een column te schrijven, want hij sprankelt zo op televisie dat hij vast ook heel sprankelend kan schrijven. Doe eens normaal mensen. Hou eens op met die massahysterie. Jim kan echt bijna niets. Vroeger was dat minder erg - want ach kijk nou wat een schattig klein hatseflatsje - maar da is nie meer. Stuur de memo even door naar de mensen van RTL, SBS, de Cosmo en Nu.nl. Tjeers.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text