Social Icons

dinsdag 6 november 2012

US Elections: wij hebben er Barack van

Wij zijn heel erg klaar met de Amerikaanse verkiezingen. Amerikanen zijn al zo dol op zichzelf, als ze wisten hoeveel heisa de Nederlandse media maken over hun elections zouden ze niet langs de grondstewardess komen wegens overgewicht aan ego. Gelukkig hebben ze het gedoe voor ons ietsies dragelijker gemaakt omdat er zoveel geinige video's over de titanenstrijd zijn gemaakt, dat dan weer wel.

Onze hoop voor de Amerikaanse medemensch, wilt u weten? Wat leuk dat u het vraagt! Wij hopen dat ze weer Obama krijgen, onder andere omdat Romney Prins Silly Mormon is en het volgens ons niet griezeliger kan. Yello. Zelfs bij de Scientology-kerk vinden ze hullie eng. Maar aan de andere kant is het wel weer gieren geblazen als Romney wint, want dan komen er nóg meer geinige video's om ons de komende vier jaar door te slepen. Het staat ons nog helder voor de geest hoe we gelachen hebben tijdens die acht jaar Bush. En, ook niet onbelangrijk, gaan we ons vermaken met alle Amerikaanse toeristen die ons pad kruisen. Jaaaaah, wat gaan we jullie allemaal midden in jullie gezicht uitlachen guys! We leren deze rap uit ons hoofd en doen die in jullie faces! Dat hebben jullie dan namelijk verdiend. Een ezel stoot zich niet twee keer, o excuse us, drie keer aan dezelfde steen, tenzij het dus een Amerikaanse ezel is. Suck it donkeys.


0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text