Social Icons

woensdag 21 november 2012

Held van de dag: Karate Cat

Joechei, weer een kattenvideo die bewijst dat katten beter zijn dan iedereen. Als u er ook één heeft, weet u hoe dankbaar u mag zijn dat u hem of haar toch elke dag weer mag dienen. Mocht uw kat besluiten dat uw inzet op die dag niet naar zijn of haar volle tevredenheid is geweest, weet dan dat u daarvoor zult boeten. Ze lijken misschien passief-agressief, maar dat zijn ze niet. Ze willen dat u dat denkt, en laten we wel zijn: u bent nogal makkelijk in de maling te nemen. Uw kat evalueert elke dag uw taakuitvoering en als u hem of haar gefaald heeft, verwacht dan een klauw in uw gezicht. Minstens. U maakt zichzelf daarna wijs dat het een ongelukje was, maar een beetje zichzelf respecterende kat doet niet aan ongelukjes. Wij hopen dat de meneer uit dit filmpje zijn lesje heeft geleerd en zich vanaf nu voldoende dienstbaar opstelt. Zo niet: zeg dan maar dag tegen uw oog.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text