Social Icons

woensdag 14 november 2012

De hel heet IKEA

Schijnbaar zijn er mensen die het leuk vinden om hun vers gekochte Smörboll in elkaar te schroeven, maar wij kennen ze niet*. Willen we graag zo houden. Volgens ons zijn dat van die mensen die ook graag Sudoku's doen en dat zijn doorgaans hele rare mensen. Wij willen niemand veroordelen, maar jullie zijn echt. Heel. Raar. 

De laatste tevens enige keer dat wij daar waren, was omdat we een kast moesten en die waren daar zo lekker voordelig en reuze makkelijk in elkaar te flansen. Lasterpraatjes. Bij thuiskomst wisten we direct dat wij een kat in de zak hadden gekocht die we godbetert eerst nog zelf in elkaar moesten fröbelen. Terugbrengen was ook geen optie, want op de weg naar de auto was onze Smörboll van het wagentje gevallen, recht op de poezelige voetjes. Behalve onze teentjes was Smörboll ook gedeukt. Vluchten kon dus niet meer. Echt niet meer. Bij het zien van de 'tekeningetjes' - duidelijk gemaakt door een mansfiguur, want het sloeg weer helemaal nergens op - namen wij maar een paar wodkaatjes. Op de helft waren we een zenuwinzinking rijker, maar ook een halve kast past niet door ons raam. 3 dagen later was het Zweedse sekreet af, en een plezier dat we ervan hebben. Dus niet. Die haat zal nooit en te nimmer verdwijnen. Vuile deukenkastbastard.

Wij zijn er inmiddels achter dat het hele debacle niet aan ons, maar aan IKEA ligt. Meneer IKEA (laten we wel wezen: die Zweedse bak ellende moet wel bedacht zijn door een man) probeert mensen die awesome zijn kapot te maken. Zo van: "Jij kan wel denken dat je slim bent, maar je krijgt een kassie niet eens in elkaar". "Sukkel." Wij vinden het goed, want Zij Die Awesome Zijn, zijn in goed gezelschap. Toevallig. Wij zijn met Youp van 't Hek en de Britse King of Awesome Stephen Fry. Onder anderen. Zie hier wat er gebeurt als de intellectueel/acteur/regisseur/presentator A.K.A. Briljant Persoon voor het eerst een IKEA-kast moet bouwen. Dat de IKEA maar de Zweedse zwerende cholera mag krijgen. Zij Die Awesome Zijn hebben gesproken.

*Edit: Wij blijken wél zo iemand te kennen. Tweehee zelfs. Weet iemand het nummer van Slachtofferhulp? Hey?

3 reacties:

 1. Je moet er voor gestudeerd hebben om de gebruiksaanwijzing van Ikea te begrijpen, hoe je een kast in elkaar moet zetten. Het ergste is nog, als er iets ontbreekt in het pakket (schroefje of latje) en je er niet uit kan komen waarom je hem niet in elkaar kan krijgen... Toch maar weer Hollandse ambacht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bedoelt mij toch niet hè!?? Want ik heb er geen moeite mee een I-kastje in elkaar te flansen. Zelfs met 6 lades. Joehoeee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow. Nee, bedoelde jou niet, maar momentje, moet even één en ander aanpassen ;)

   Verwijderen

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text