Social Icons

donderdag 8 november 2012

Hij was een beetje dom

Lieve moeder van Luuk Koelman,

Uw zoon heeft een niet bijster slimme column geschreven, zoals u misschien heeft gehoord. Wij vinden het een puik idee dat die gekke Mariska Orbán-de Haas aan het kruis genageld wordt, maar dat had hij ook kunnen doen door haar onnozele gedachtekronkeltjes tegen haar te gebruiken. Daar had hij makkelijk drie columns mee kunnen vullen. Misschien wel meer zelfs, want zo gauw de blonde draak haar mond opent kotst ze daar allerlei door God herself ingegeven pareltjes van wijsheden uit circa 1198 n.Chr. uit. Waarom heeft uw Luuk dat dan niet gedaan? En daar had hij dan mooi mee kunnen beginnen toen ze weer zo oliedom zat te brabbelen bij Pauw en Witteman eind oktober of in het blad Fabulous Mama (!) begin november. Timing en de juiste ammunitie zijn namelijk alles, daar is uw Luuk nu ook achter. Hij is vaak laat, gokken wij?

Wij snappen heus zijn punt wel. Wij weten dat gekke Maris elke dag bidt tot haar vriendin God dat haar zoon geen homo 'wordt'. Zij heeft van God namelijk gehoord dat: "homo’s schokkend veel sekspartners hebben in hun leven". Allemaal. Krijg je ziektes van. O, en als haar dochter lesbisch 'wordt', heeft iemand met zijn tengels aan haar gezeten, want zo vat je lesbie. Tim Ribberink is door zijn klasgenoten de dood in gepest, gefluisterd wordt dat hij de pispaal was omdat hij homoseksueel zou zijn geweest. Door dat soort tragische gebeurtenissen wil uw zoon iemand als gekke Maris, die met haar domme opmerkinkjes het gedrag van sneue pestkoppen en anderszins dom volk alleen maar voedt, publiekelijk aan de schandpaal nagelen. Snappen wij ook. Wij zijn dol op de schandpaal. Fan zelfs. Maar uw zoon had op zijn kousenvoetjes kunnen aanvoelen dat hij, door onder gekke Maris' naam Tim's moeder aan te schrijven en te pogen haar gedachtegangetjes zo op die tragische situatie door te trekken, de plank met daarop zijn punt totaal heeft misgeslagen.

Dat was niet alleen een beetje dom, maar ook onnodig. Dat is het mooie aan gekkies, die hoef je maar een zetje te geven en ze donderen zo in hun zelfgegraven kuil. Hoef je bijna niets aan te doen. Zie hier een aantal voorbeeldjes. Gekke Maris kan aan haar oudste kinderen van 6 en 4 al zien dat ze geen homo's of lesbiennes zijn, waarschijnlijk omdat het jongetje zich niet vergrijpt aan de Barbies van zijn zusje. Het zusje knipt niet al haar haar af en loopt ook niet in een tuinbroek. Of zo. Maar mocht ze de symptomen wel herkennen, o hel. "Dan heb ik het gevoel dat wij als ouders iets fout hebben gedaan", zo vertelt ze in Fabulous Mama (! in het kwadraat). Schitterend materiaal. Verder is ze tegen seks voor het huwelijk, tenzij zij het zelf heeft natuurlijk. Als katholiekie lijdt ze namelijk chronisch aan hypocrisie. O, en homoseksuele ouders zijn geen goede ouders, want hoe moet bijvoorbeeld het dochtertje dan weten hoe ze een goede minnares of moeder moet worden? Nee, dan kan zo'n kind beter katholieke ouders hebben. Die vinden al dat zowel het kind als zijzelf mislukt zijn als de geaardheid niet zoals gepland uitpakt. Dat zijn pas droomouders!

En dit soort briljantjes zijn slechts van de afgelopen twee weken hé. Geef gekke Maris een maand en uw zoon's kostje is dubbel en dwars gekocht. Hoeft hij de zelfmoord van een 20-jarige jongen niet voor in te zetten. Want nu wordt gekke Maris ineens bedreigd en doet ze overal heel erg zielig omdat uw zoon uit haar naam die misplaatste brief schreef. Defeats the purpose. Daarom, mevrouw Koelman. Hij was een beetje dom.

Alle liefs van Sappigs.

1 reacties:

  1. Wat een zielige vertoning is deze vrouw. Hoe durft zij te zeggen dat homo's meer sexuele contacten hebben en dat lesbische vrouwen vaak misbruikt zijn. Die vrouw spoort niet. Vind ze zichzelf nu zielig omdat ze bedreigd wordt?

    Dat komt ervan als je je laat hersenspoelen door een geloof

    BeantwoordenVerwijderen

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text