Social Icons

zaterdag 17 november 2012

Weekend awwww-moment

Wij zijn op meneer Eldad Hagar. Hij is een ouderwetse dierenvriend uit Amerika die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om gedumpte dieren te redden. En hij zorgt er vervolgens persoonlijk voor dat ze een liefdevol thuis krijgen. Deze man gaat desnoods dagenlang onder een struik liggen om dat voor elkaar te boksen. Echt hoor, moet u zijn video's maar bekijken, onze held Eldad gaat strakkies de hemel overnemen.

De reddingspoging van hund Fiona heeft meneer Hagar de wereldwijde erkenning opgeleverd die hij verdient. Fiona werd waarschijnlijk gedumpt omdat ze stekeblind was. Een probleem dat kon worden opgelost door een operatie, maar daar hadden haar vorige 'baasjes' kennelijk geen zin in/geld voor over, dus dumpten ze haar op een parkeerplaats en lieten haar aan haar lot over. Probleem opgelost, tenminste, als je een turbo-eikel van de bovenste plank bent. Eldad hoorde dat er een doodsbang hondje op een parkeerplaats rondzwierf en ging haar zoeken. Pakt u maar alvast een familiepak Kleenex of een keukenrol.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text