Social Icons

Pages

dinsdag 16 oktober 2012

Het huwelijk? Jen Aniston kan er om janken...

Ach Jen, Jen, Jen. Terwijl ex-husband Brad Pitt diepe monologen ophangt over een duur reukwatertje (moest van Angelina), moet Jennifer Aniston aan de Kleenex omdat ze eindelijk iemand zover heeft gekregen om haar te willen trouwen. Wij ergeren ons al jaren aan het feit dat Jen in de media wordt neergezet als een sneue muts omdat ze op 43-jarige leeftijd nog altijd niet getrouwd is, ow schok! Like, hallo, Jen is een multimiljonaire die desnoods wel een husband koopt JA! Zij vond gewoon niemand goed genoeg, toevallig. Pah. Maar op het moment dat zij in een talkshow gaat zitten janken omdat ze ten huwelijk is gevraagd door Justin Theroux en zijn evil eyebrows zakt bij ons de Pampers van de bilpartij. Doe eens even wat meer feministisch-verantwoord Jen, goddamnit! Zeg: "Ja, natuurlijk heeft ook hij me ten huwelijk gevraagd, what's not to love, niet waar? Ik moest er lang, heel lang over nadenken, maar voor nu heb ik besloten dat hij goed genoeg is. Voor nu. Maar misschien kom ik er nog op terug want kom, er zijn er wel meer die in een piece of Jen-pie willen happen". Of zo. Teleurgesteld, wij zijn het.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text