Social Icons

Pages

dinsdag 16 oktober 2012

Matthijs van Nieuwkerk in hart getroffen door KRO

Bij de redactie van de De Wereld Draait Door heerst er vast dikke paniek. Drama, oh drama, KRO-paradepony's Yvon Jaspers en Arie Boomsma zullen niet meer bij het mateloos populaire programma aanschuiven. Shock. Horror. Wat moet DWDD nu? Het is voor dat programma al zo moeilijk om gasten te vinden. Kuch...
Boer Aad takes out the trash: farmer style. Bron: Lucky TV

De KRO geeft als reden dat het programma zonder toestemming beelden van Boer zoekt Vrouw gebruikt tijdens de nabesprekingen door onder anderen cabaretière Sanne Wallis de Vries. Dikke vette liegskie liegskie van de KRO natuurlijk, want het pijnpunt ligt uiteraard bij de manier waarop de funnybones als Sanne dat doen. Kritisch en met een dikke schaterlach, vooral de licht autistische boer Aad krijgt het voor de kiezen omdat hij zichzelf zo, ehm, bijzonder neerzet. Om over zijn drie gelukkige dames nog maar te zwijgen. Nee, de KRO neemt die arme boertjes en hun loveinterests in bescherming, want het is allemaal al zielig genoeg. Yello boertjes, er kijken gemiddeld 4 miljoen kijkbuiskinders naar. Al jaren. Tussen al die kijkers zitten nu eenmaal mensen, veeeel mensen, die vooral kijken omdat er altijd wel een paar boeren en verliefde bedremmelde molshopen bijzitten die zich zo achterlijk gedragen dat je er wel smalend over MOET lullen (boer Aad en molshopen, this means you). Dat MOET. Al jahaharen! Maar dat mag niet van de KRO, want nogmaals: die boertjes zijn al zielig genoeg. Dat, boertjes, is pas beledigend.

Over zielig gesproken, kan iemand Matthijs even een Kleenex aanreiken? Hij is al de hele dag in tranen door het voorlopige gemis van Jezus nr.2 en Oillily. Gebroken. Kapot. En de DWDD-kijkers ook. Zijn jullie nu dan gelukkig, KRO? Nou?

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text