Social Icons

woensdag 24 oktober 2012

Monique Smit vindt het niet meer leuk

Youtube

Echt niet meer. Een slecht opgevoede jongeling vindt het nodig zo nu en dan tweets als "Hoop dat je dood gaat domme kut" naar Mo te sturen, en dat gaat haar echt te ver. Maar daar wil ze verder niet over praten, omdat ze onverlaatje niet teveel aandacht wil geven. Zei ze bij RTL Boulevard. Voelt u 'm?

Albert Verlinde was volledig in shock over de ferme taal en vroeg zich af of we dergelijke vrijheden van meningsuitingen niet kunnen verbieden, zoals ze dat zo doeltreffend doen in zijn thuisland Noord-Korea. Echt hoor, Albert vindt het niet leuk dat men dergelijk 'riool' zomaar in het openbaar mag spuwen. Voelt u 'm?

Winston Gerstkanooknikz vond het ook echt niet meer leuk.

Wat wij dan weer niet zo leuk vinden is Monique Smit, dus in plaats van zo rigoureus te gaan snijden in de openbare, veelal ohordinaire vormen van expressie stellen wij voor het volgende te doen. Als Monique ophoudt met te pas en te onpas op televisie of - oh dubbele horror - radio te verschijnen en gewoon bij de Etos gaat werken, houden mensen die zich vervelen op haar zo onheus te bejegenen. Goeie deal, dunkt ons, en er is weer vrede op aard. Graag gedaan hoor.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Disclaimer

Is one of the pictures you see on this website yours, and you can proof this? Give us a shout and we'll either remove it or give you copyright credits.

Mailskie

Zeg, heb je iets te zeggen, te dreigen of heb je een hilarische foto die deze blog enorm zou ophalen? Mail sappigs@hotmail.com

Sample Text